1 marca dniem fanów ?Seria Niezgodna: Wierna?!

Nurtuje Cię, jak do roli Tris w ?Serii Niezgodnej: Wiernej? przygotowywała się Shailene Woodley? Chcesz wiedzieć, co dalej czeka postacie Octavii Spencer i Zoe Kravitz? Albo kim będzie tajemniczy David grany przez Jeffa Danielsa? Dzięki nowoczesnej technologii i tagowi #PledgeAllegiant Day możesz wszystkie pytania zadać im osobiście! Fani serii 1 marca z pewnością nie będą rozstawać się ze swoimi smartfonami!

Podczas #PledgeAllegiant Day gwiazdy będą odpowiadać na pytania fanów w mediach społecznościowych. Aby zadać pytanie swojemu ulubionemu aktorowi wystarczy 1 marca użyć tagu #AskPledgeAllegiant. Shailene Woodley na swoich fanów czekać będzie na Facebooku (9:00am PST/12:00pm EST), Zoe Kravitz będzie odpowiadać na pytania zadawane przez Snapchata i Twittera (12:00pm PST/3:00pm EST). Za pośrednictwem Twittera będzie można nawiązać kontakt także z Octavią Spencer (1:00pm PST/4:00pm EST) i Jeffem Danielsem (2:00pm PST/5:00pm EST).

Już teraz można wysyłać swoje pytania do Veronici Roth, autorki książki, na podstawie której powstał ten filmowy przebój:

http://the-divergentseries.tumblr.com/

Tego dnia odbędzie się również premiera kolejnego fragmentu filmu. #PledgeAllegiant Day przez cały dzień relacjonowany będzie też za pośrednictwem Instagrama, warto tam zaglądać. Co godzinę będzie udostępniane kolejne zdjęcie, relacjonujące rozmowy z fanami.

[youtube height="HEIGHT" width="WIDTH"]https://www.youtube.com/watch?v=L2dYenm603o[/youtube]

?Seria Niezgodna: Wierna? Premiera: 11 marca

Źródło: materiały prasowe


Brak ocen
Prosimy zaczekać ...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Dodaj komentarz